Jurist med flair for lednings- og entrepriseret til store anlægsprojekter, Infrastruktur (30913)

Ansøgningsfrist: 15/08/2019 - Denmark - Sted: Lyngby - Infrastructure

COWI er kendt for at skabe værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores unikke 360°-løsninger, hvor vi arbejder tværfagligt og forstår de juridiske sammenhænge. Det juridiske område i COWI er i markant vækst – og du kan blive en del af denne udvikling.

​Vi søger en ny kollega med flair for lednings- og entrepriseret samt kontraktstyring til vores division for infrastruktur i Lyngby.

Du vil blive en del af et team af jurister og ingeniører, og med din faglighed og personlighed vil du være med til at styrke COWIs position som den førende rådgiver i branchen.

Du vil, kort sagt, komme til at arbejde i maskinrummet på nogle af de største anlægs- og infrastrukturprojekter i Danmark sammen med kolleger med forskellig faglig baggrund.

DU TRIVES I ROLLEN SOM KONSULENT I KRYDSFELTET MELLEM JURA OG TEKNIK MED FOKUS PÅ INFRASTRUKTUR

Du er uddannet juris, cand.jur. eller cand.merc.jur og vi ser gerne at du har minimum 3 års erfaring med rådgivning inden for infrastrukturområdet, enten erhvervet fra advokat- eller konsulentbranchen.

Har du et godt kendskab til reglerne inden for lednings- og entrepriseret samt udarbejdelse af kontrakter, og har du lyst til at servicere vores kunder, så hører vi gerne fra dig.

Som jurist i divisionen for infrastruktur vil du, gennem rådgivning af kunder og kollegaer, få berøring med mange spændende og forskelligartede projekter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, hvilket også betyder, at du i kortere eller længere perioder vil blive udstationeret hos kunderne. Dit arbejdssted vil derfor variere – men det vil være i Storkøbenhavn.

Du vil særligt komme til at beskæftige dig med:

  • Store anlægsprojekter hvor du i tæt samarbejde med vores kunder vil udarbejde, forhandle og indgå en lang række kontrakter
  • Fortolkning af anlægslove og rådgivning af anlægsmyndigheder om tilrettelæggelse af anlægsprocesser i overensstemmelse hermed
  • Generel faglig sparring med og rådgivning af de øvrige kolleger samt sikring af vidensdeling i forhold til entrepriseret fx. gennem undervisning
  • Udvikling af vores rådgivningsydelser i krydsfeltet mellem teknisk og juridisk rådgivning
  • Projektledelse og styring af projekter.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Du får et job i en spændende international virksomhed i vækst med gode faglige og karrieremæssige perspektiver - også internationalt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Vi er resultatorienterede med en venlig omgangstone og med respekt for hinanden.

Som afdeling er vi kendetegnet ved, at der er et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og stor faglig stolthed. Vi har et godt socialt miljø og holder af at fejre vores succes i fællesskab.

INTERESSERET?
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rasmus Kolding
Vice President
Utility Rights and Surveying

Tlf.: 3029 8484

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til interviews løbende.