Landinspektør til Arealer og Rettigheder (31695)

Ansøgningsfrist: 31/08/2020 - Denmark - Sted: Aalborg - Planning

Vil du være del af en af landets største landinspektørarbejdspladser og få indflydelse på vores udvikling i Nordjylland? Kan du arbejde selvstændigt på projekter og har du mod på at være med til at skabe fremtidens enestående løsninger sammen med os? Så bliv en del af COWI.

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING FOR AREALER OG RETTIGHEDER

I denne stilling vil du være på vores nordjyske hold og arbejde tæt sammen med Landinspektør og markedschef Jens Henrik Sørensen, så i dit daglige arbejde vil du:

 • Være del af et team, der er i fuld gang med at udvide A&R forretningen på i Jylland og i særdeleshed COWIs Aalborg kontor
 • Indgå i projektteams, hvor løsningerne skabes på tværfaglig vis
   

Du bliver en del af vores landsdækkende hold på  55 kollegaer indenfor fast ejendom og arealforvaltning og vil bl.a. arbejde tæt sammen med vores syv afdelingskollegaer i Aarhus, der primært arbejder på store anlægsprojekter. Dine projekter kan ligge i hele Danmark - og muligvis også Skandinavien - men din daglige base vil være Aalborg-kontoret og opgaverne vil primært blive løst derfra.
 

Afhængigt af din profil og professionelle udviklingsønsker vil du:

 • Have en udadvendt rolle med tæt dialog med kunderne og kollegaer fra andre afdelinger i COWI
 • Indgå i samarbejder på tværs af landet og internationalt
   

STYRK DIT AFTRYK PÅ FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund.
 

Også i Nordjylland leveres rådgivningen inden for Arealer og Rettigheder i tæt samarbejde med COWIs øvrige fagområder indenfor f.eks. vej- og miljørådgivning. Vi har i øjeblikket særligt fokus på bæredygtighed og hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling.     
 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Vi mener, at den rette person til stillingen er landinspektør og  en holdspiller, som trives i et tværfagligt miljø. Derudover kan du måske sætte hak ud for en eller flere af nedenstående punkter:

 • Erfaring med erhvervelse af arealer og rettigheder, herunder fastsættelse af erstatninger, både ved ekspropriation og frivillige aftaler
 • Bredt kendskab til vejlovgivningen og kan rådgive vores kunder om de myndighedsmæssige krav til anlægsprojekter ift. vejlovgivning og privatvejsloven
 • Kompetencer inden for regulering af fast ejendom, f.eks. åbenland, natur og miljøforhold
 • Arbejdet med kommunal teknisk forvaltning i forbindelse med administration af vejloven, lov om private fællesveje, planloven eller lignende
   

Derudover ville det være et plus, hvis du har:

 • Gode evner til at se løsningsmuligheder på en ny og kreativ måde og lysten til at tale med kunder om disse
 • Er forretningsorienteret og god til at opbygge og vedligeholde relationer.
 • Ønsket om at bidrage til vores gode kollegiale stemning og byde dine kollegaer velkomne på tværs af discipliner.
 • Evnen til at formulere dig godt såvel skriftligt som mundtligt på dansk samt begå dig på engelsk.
   

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Markedschef Jens Henrik Sørensen tlf. 41 76 02 93, mail jhso@cowi.com eller Sektionschef Mads Sanddal Jeppesen tlf. 24 69 66 42, mail msje@cowi.com.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.