DISCIPLINLEDER TIL KØRELEDNINGS- OG ELEKTRIFICERINGSPROJEKTER (31854)

Ansøgningsfrist: 01/03/2020 - Denmark - Sted: Lyngby/Vejle/Aarhus - Infrastructure

Vil du forme fremtidens transportsystemer og medvirke til den grønne omstilling? Kan du levere på et højt teknisk niveau? Og er du klar til at blive en del af COWIs internationale jernbanemiljø? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING JERNBANER, METRO og LETBANER 
Afdelingen Jernbaner, Metro og Letbaner er en del af COWIs infrastrukturenhed og tæller omkring 130 dygtige medarbejdere med bred ekspertviden inden for alle jernbanetekniske discipliner. Vi er internationalt funderede, og vores ydelser dækker alle projektfaser fra definitionsfase til programfase og detailprojektering, over tilsyn, ibrugtagning samt drift og vedligehold.


COWI deltager i nogle af Danmarks største og mest komplekse infrastrukturprojekter på både bygherre- og entreprenørsiden. Dette omfatter Ring3 Letbanen i København, elektrificeringsprogram (Banedanmark), Københavns ny metrostrækninger Cityringen, Nordhavnen og Sydhavnen samt fornyelse af højhastighedslinjen fra Stockholm - Göteborg (Sverige) samt design af køresystemet på flere projekter i Norge. Derudover er vi tilknyttet de nye Letbaner i Aarhus og Odense på forskellige opgaver.


SKAB FREMTIDEN PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER
I stillingen som disciplinleder vil du være en del af vores internationale hold af køreledningsingeniører og skal med din erfaring være med til at sikre, at der udarbejdes et ensartet design jf. kundens specifikationer samt ved løbende kontakt med kunden at sikre, at der leveres det forventede design i den rette kvalitet til den aftalte tid. Desuden vil du i samarbejde med sektionslederen og dine kollegaer i hele Skandinavien være med til at udvikle og forbedre vores designværktøjer med det formål at ensarte og effektivisere designprocessen. Desuden vil en af dine fornemste opgaver være at sikre den rette sparring til dine kollegaer alt efter deres niveau og behov. 

I dit daglige arbejde vil du:
›    planlægge og koordinere arbejdsopgaver i designteamene
›    føre tilsyn med og sikre kvaliteten af leverancer
›    arbejde med og koordinere køreledningsarbejde på multidisciplinære projekter i Skandinavien og resten af verden.

Du vil desuden skulle arbejde på tværs af alle jernbanetekniske discipliner samt skulle koordinere med vores eksperter inden for øvrige banetekniske discipliner samt afvanding, konstruktioner og geoteknik.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 


Vi mener, at den rette person til stillingen, er en holdspiller, som er god til at opretholde og opbygge relationer til kunder og relevante interessenter og som motiveres af at udføre multidisciplinære opgaver i Danmark, Skandinavien og i udlandet. Desuden skal du være proaktiv og tage initiativer, hvis det er påkrævet.


Derudover har du:
›    uddannelse som ingeniør eller lignende
›    minimum 7 års erfaring med køreledningsdesign, desuden vil det være en fordel hvis du allerede har fungeret som disciplinleder. 
›    evner som projektleder

Derudover er det et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

Vi vil foretrække at du sidder på vores hovedkontor i Lyngby, men hvis du er den rette person, kan vi lave en aftale om placering på et af vores kontorer i Ringsted, Odense, Vejle, Aarhus eller Aalborg.

 
HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder i Power Supply and Catenary, Jens Nicolaysen, på tlf. +4556407817


SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.