PROJEKTLEDER TIL VEJAFDELINGEN I LYNGBY (32015)

Ansøgningsfrist: 30/08/2020 - Denmark - Sted: Lyngby - Infrastructure

Vil du være med til at forme morgendagens infrastruktur? Kan du skabe gode samarbejder både internt og eksternt? Og har du erfaring som projektleder inden for vej? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.  

BLIV EN DEL AF VORES VEJAFDELING I LYNGBY
I Vej og Landskab bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Vej og Landskab tæller ca. 40 af de bedste tekniske specialister og projektledere på området. Vi leverer teknisk solide og økonomisk realiserbare løsninger, som understøtter en sammenhængende, fremtidssikret infrastruktur, der optimerer mobilitet og tager hensyn til klimabeskyttelse og vandhåndtering.

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE
I denne stilling vil du være en del af vores hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder Dorte Petersen. 
Din fornemste rolle på holdet vil være som projektleder af store eller mindre infrastrukturprojekter alt efter din egen erfaring og karriereønsker. Som projektleder i vores vejafdeling vil du indgå i spændende samarbejder i Skandinavien med både kunder og dine kolleger i hele COWI lige fra andre vejfolk til dine kolleger med specialer inden for broer, afvanding, miljø, jura etc.

I dit daglige arbejde vil dine opgaver være:
›    projektledelse som din primære opgave
›    tæt kontakt med dine kunder
›    fagledelse af dine kollegaer
›    sparring med de andre projektledere i sektionen og din sektionsleder
›    bidrage til den faglige udvikling af sektionen
›    gerne interesse for at arbejde med udbudsdokumenter 
›    tilsyn / byggeledelse er også en mulighed alt efter dine styrker og interesser. 

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 
Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med et godt overblik og evnen til at skabe gode samarbejder med både interne og eksterne samarbejdspartnere. 


Derudover har du:
›    uddannelse som ingeniør (B)
›    min. 7 års erfaring inden for infrastrukturområdet
›    flair for projektledelse og erfaring som projektleder
›    har et digitalt mindset og kender med fordel til InRoads og/eller Novapoint.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder i Vej, Dorte Petersen, på tlf. 41 76 06 07.

Grundet ferie bedes du kontakte Vice President, John Horn, på tlf. 41 76 07 70 i uge 33-35.


SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.