El-ingeniør til elforsyning og styring af fjernvarme (36087)

Ansøgningsfrist: 25 April 2021 - Denmark - Sted: Aarhus - Energy

Vil du sætte dit aftryk på fremtidens bæredygtige forsyningssystemer? Ønsker du at deltage i fjernvarmeprojekter med din viden inden for alle aspekter omkring el i fjernvarme og dermed fremme den grønne omstilling? Så kom og skab fremtidens bæredygtige løsninger sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES FJERNVARMEAFDELING I AARHUS

Vores afdeling tæller omkring 60 dygtige eksperter. Vi er førende på markedet for fjernvarme, biomasse, energiplanlægning og energioptimering med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. Vi sikrer vores kunder komplette løsninger, fra planlægning og opførelse af nye fjernvarmeforsyningsanlæg samt fjernkøleproduktionsanlæg, over optimering og udvidelse af eksisterende netværk, til fornyelse og udskiftning af nedslidte rørsystemer samt etablering af energifælleskaber der bl.a. inkluderer solceller, batterier, ladestandere og lokal varmeforsyning for større boligforeninger.

Vi tilbyder en unik mulighed for personlig og faglig udvikling på Danmarks mest spændende energi- og fjernvarmeprojekter. Lige nu har vi mange varmepumpe- og elkedelanlæg, og et godt eksempel på et af vore nuværende projekter er Assens Fjernvarmes udvidelse af deres biomassefyrede kraftvarmeværk med solcelleanlæg og varmepumpe, så den CO₂-neutrale produktion effektiviseres yderlige og reducerer forbruget af biomasse. Vi forventer fortsat meget stor aktivitet i Danmark, samtidig med at vi ser en øget efterspørgsel på vores kompetencer i udlandet.

STYRK VORES AFTRYK PÅ FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND

I denne stilling vil du blive en del af vores ekspertgruppe og arbejde tæt sammen med en bred vifte af kompetente kollegaer. Din fornemste opgave på holdet vil være at tage ansvar for og selvstændigt løse den el-relaterede del af vore opgaver for kunder i ind- og udland. Opgaverne vil omfatte et bredt spektrum af opgaver fra håndtering af højspændingsforsyningsanlæg, elforsyningsanlæg, elinstallationer, automation, SCADA, instrumentering, systemintegration og systemydelser, herunder design og projektering og udarbejdelse af kravspecifikationer for tilbudsindhentning samt efterfølgende tilsyn og opfølgning i udførelsesfasen. Du brænder for tværfagligt samarbejde og trives i, at navigere, samt samarbejde på tværs af organisationen.

Du kan se frem til en spændende arbejdsdag, der bl.a. omfatter:

 • Skabe effektive el- og automationsløsninger til et bredt spektrum af fjernvarme produktions-, transmissions- og distributionsanlæg.
 • Gennemføre el- og automationsopgaver fra idéfase, udarbejdelse af kravspecifikationer og tilbudsindhentning til idriftsætning herunder
  • Udlægge og designe effektforsyning
  • Projektere elinstallationer og tavleanlæg
  • Instrumentering
  • Systemdesign af styringsanlæg, SRO/SCADA og it kommunikationsnetværk 
 • Yde rådgivning inden for energiautomations, integration af forskellige procesanlæg og systemer samt systemydelser.
 • Samarbejde tværgående i COWIs organisation og bidrage med egne ekspertområder ved forretningsudvikling samt ressourceoptimering.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at spare med de bedste i branchen.

Den rette person til stillingen er stærk inden for sit felt, en engageret holdspiller der brænder for grøn omstilling og kundernes succes, og kan holde overblikket, trods komplekse projekter og en travl hverdag samtidig med kunderne får en høj kvalitet af de projekter, vi leverer.

Vi forestiller os, at den oplagte ansøger afspejler følgende:

 • En uddannelse som ingeniør eller lignende
 • Min 5 års erfaring med el- og SRO-opgaver.
 • Erfaring fra forsyningsbranchen gerne som rådgiver

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Vi er en unik og stor afdeling inden for energi- og fjernvarmeområdet, vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt stærke kompetence inden for vores ekspertisefelt. Du vil derfor få en alsidig hverdag med store udviklingsmuligheder og et godt kollegaskab. Vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Du kan glæde dig til et åbent og uformelt arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesforhold, sundhedsforsikring og fleksible personalegoder.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Sektionsledere i District Heating, Aarhus, Niels Frank på tlf. 56 40 78 18

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.