Senior projektleder til Broer og anlægskonstruktioner (47937)

Ansøgningsfrist: 14 August 2022 - Denmark - Sted: Lyngby - Infrastructure & Transportation

Motiveres du af at netværke og lede et engageret team af eksperter til projektering af nye broer og anlægskonstruktioner?  Så er det måske dig, som skal være med til at skabe fremtiden sammen med os som projektleder i et af vores højest prioriterede forretningsområder, Large Infrastructure.

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING BROER OG ANLÆGSKONSTRUKTIONER I LYNGBY

Du bliver en del af afdelingen Broer og anlægskonstruktioner, som tæller 115 dygtige eksperter på Sjælland og med søsterafdelinger på Fyn og i Jylland. Afdelingen består af dygtige specialister, projektledere og markedseksperter, som alle arbejder på at styrke vores aftryk på et bæredygtigt samfund. Vi dækker alt fra konceptdesign og planlægning til projektering, udførelse, drift og vedligehold samt nedrivning af broer og anlægskonstruktioner. Blandt vores spændende projekter finder du Ny Storstrømsbro, Køge Nord Stationsbro, gang- og cykelbro over Folehaven, ny passagertunnel på Ny Ellebjerg Station, broer på Kalundborg Motorvejsprojektet og broer på Femern Landanlæg.

SKAB FREMTIDEN PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og i tæt samarbejde med vores kunder og dit projektteam stå for projektering af nye broer og anlægskonstruktioner. Din fornemste opgave på holdet vil være at fungere som bindeled mellem kunden og vores specialister. Din rolle vil være at sammensætte og lede flere mindre projekthold samtidigt, hvor du sikrer og muliggør, at de forskellige specialister kan levere deres faglige input.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Gennem tæt dialog forstå vores kunders behov og ønsker til projektet
 • Udarbejde en plan for projektet med fokus på kunden, bæredygtighed og digitalisering
 • Sammensætte, motivere og engagere dit projektteam
 • Drive og lede projektet fra start til slut og sikre en projektleverance som følger kundens ønsker
 • Facilitere tværfaglige og bæredygtige projekter i samarbejde med andre relevante afdelinger
 • Sikre overholdelse af COWIs akkrediterede kvalitetsledelsessystem samt arbejdsmiljøcertificering

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. Afhængig af din profil vil du blive tilknyttet vores projekteringsteams inden for enten beton eller stål.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller, som trives med at have et bredt tværfagligt samarbejde og er vant til at kunne navigere i en kompleks organisation. Du trives med at netværke, i høj grad med dine nuværende og potentielle kunder, men også med dine kollegaer. Gennem dialog formår du at forstå vores kunders behov og ønsker samt at lede og motivere dit projektteam til at levere bæredygtige løsninger i høj kvalitet. Du har en god analytisk evne og sætter høje faglige standarder for dit arbejde og den rådgivning du leverer ved at have målet om at være blandt de bedste i branchen.

Derudover er du:

 • Ingeniør inden for relevant område
 • Du har mere end 5 års erfaring med at projektere eller lede projekter inden for anlægskonstruktioner
 • Erfaring med bæredygtighed i konstruktioner er et plus
 • Du tænker i digitalisering og kender til værktøjerne inden for projektering og projektledelse
 • Du har solide dansk- og engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt

I COWI ønsker vi aktivt at fremme trivsel, diversitet, fællesskab og at have det sjovt sammen med kollegaerne. Vi begynder med en grundig onboarding, hvor du udover et skræddersyet onboarding forløb tilknyttes en kollega, som vil være der til at guide dig i den første tid. Et godt socialt fællesskab er vigtigt for os, og derfor tilbyder vi blandt andet fælles morgenmad, fredagsbar, aktivitetsdage med mere. Derudover er det værd at nævne vores fleksible arbejdstider, faste pladser på kontoret og brancheførende barselsforhold.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt, inden for beton: Sektionsleder Lotte Bock-Poulsen på tlf. +45 60 80 74 09 eller e-mail: lth@cowi.com eller sektionsleder Danny Mygind Vergara på tlf. +45 56 40 15 16 eller e-mail: dave@cowi.com. 

Kontakt, inden for stål: Sektionsleder Rasmus Neigaard Lund Jensen på tlf. +45 56 40 24 72 eller e-mail:rnje@cowi.com

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor for at ansøge. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation i dit CV. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden, men vær opmærksom på, at vi løbende afholder samtaler.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere. Dette omfatter alle betingelser og vilkår. 

OM COWI

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Vi har højt til loftet og selvstændighed i opgaveløsningen, og giver plads til at udvikle dine gode ideer – det er sådan vi skaber trivsel og engagement hos os. Du kan læse mere på www.cowi.com/about

#LI-Hybrid