SÆT DIT FINGERAFTYK PÅ FREMTIDEN SAMMEN MED OS

COWI Try er vores sommerjob program for ingeniør- og byplanlægningsstuderende i Danmark og Norge.

Programmet giver dig mulighed for at prøve livet i en international ingeniørvirksomhed, og vi er fokuserede på, at det skal være en oplevelse, der kickstarter din karriere.

Du kommer til at arbejde på ét af vores spændende projekter og får praktisk erfaring indenfor dit område. Du vil opbygge dine samarbejdsevner som medlem af vores internationale Innovation Team, og hjælpe med at bringe vores arbejde med bæredygtig byudvikling et skridt videre. Og for at sikre dig mest mulig faglig og personlig udvikling, får du tilknyttet en mentor, der vil hjælpe og guide dig hvert skridt på vejen.

Vi har nu lukket for ansøgninger til dette års COWI Try. Du kan skrive dig op her til at modtage en reminder, når vi offentliggør stillingerne til COWI Try 2020 i begyndelsen af næste år.

VÆRD AT VIDE OM COWI TRY

  • COWI Try er vores sommerjob program for studerende. I Danmark løber programmet fra 1. juli til 9. august.

  • Sommerjobbet er betalt.

  • COWI Try programmet indledes med et kickoff-event, hvor du bliver introduceret til repræsentanter fra COWIs topledelse, nøglemedarbejdere, dine nye holdkammerater og de øvrige deltagere i COWI Try programmet.

  • Du får tildelt en personlig mentor, der hjælper og vejleder dig med dine opgaver.

  • COWI Try har vist sig at være en god indgang til et job i COWI efter programmets afslutning.

COWI Try INNOVATION PROJECT

Du bliver en del af COWI Try's Innovation Team. Sammen vil I arbejde tværfagligt og på tværs af grænser med at udvikle nye løsninger og koncepter til et af vores prestigeprojekter.

Flere oplysninger om dette års COWI Try Innovation Project vil følge hér i løbet af foråret.

I 2018 udviklede COWI Try deltagerne innovative løsninger til Sollihøgda plussby, Europas første "plusby" lidt udenfor Oslo i Norge. 

"COWI Try er en unik mulighed for at arbejde med de førende områder indenfor moderne og grøn teknologi. I løbet af sommeren fik jeg et godt indblik i den nyeste udvikling indenfor mit eget område. Men det allerbedste ved COWI Try var at få indsigt i, hvordan de øvrige ingeniørdiscipliner pejler sig ind på fremtiden."
Oda Kristine Grifftun 25, Oslo Studerer energi og miljø på Bygg- og konstruksjonsteknikk på Oslomet