ER DU VORES NYE TALENT?

COWI Try er vores sommerjob for ingeniørstuderende i Danmark og Norge.

Et sommerjob er en unik mulighed for at udvide dit professionelle og internationale netværk, og det kan blive starten på en spændende karriere i en virksomhed, der er med til at forme fremtiden.

De studerende får mulighed for at få praktisk erfaring med ingeniørfaget fra flere af COWIs projekter og får derved indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en global rådgivningsvirksomhed inden for ingeniørteknik.

I sommeren 2018 blev de studerende også del af COWIs nordiske innovationsteam, som tester nye teknologier og bidrager til at udvikle nye måder at skabe et bæredygtigt samfund.

Se videoen nedenfor og mød Tine og andre talenter fra COWI Try.

Og hold øje med siden her, for opdateringer vedrørende næste års program. Stillingsopslag vil blive offentliggjort i april-maj.

Klik her for at sende en uopfordret ansøgning til COWI Try 2019.Fakta om COWI Try

  • COWI Try er vores sommerprogram for studerende. Programmet løber fra start-juli til midt-august. Det inkluderer to ugers ferie i juli

  • Programmet kickstartes med et event, hvor deltagere mødes med repræsentanter fra COWIs topledelse, kernemedarbejdere, nye samarbejdspartnere og andre COWI Try studerende fra Norge og Danmark

  • Du får løn for at deltage i forløbet

  • Du kommer til at besøge til vores kontor i henholdsvis Norge og Danmark mindst en gang i forbindelse med programmet

  • Du får tildelt en mentor, som hjælper dig med opgaver og besvarer dine spørgsmål

  • COWI Try kan åbne unikke muligheder for videre karriere i COWI

Da jeg blev del af COWI Try, blev jeg hurtigt involveret i et Smart Grid projekt, som er perfekt for en innovativ tankegang. 
Christian Olsen Rendall, 27, Oslo Studerer miljøfysik og vedvarende energi på NMBU.