‘DESIGN THE FUTURE’ MED COWI NÆSTE SOMMER

VI MÅ DESVÆRRE AFLYSE COWI TRY TIL SOMMER PÅ GRUND AF SITUATIONEN MED CORONA. DEN FORHINDRER, AT VI KAN GIVE DIG EN MENINGSFULD OPLEVELSE MED COWI TRY. VI GLÆDER OS I STEDET TIL AT INVITERE 40 STUDERENDE TIL AT BRUGE SOMMEREN SAMMEN MED OS I 2021. COWI TRY ER COWIS SOMMERJOBPROGRAM FOR INGENIØR- OG BYPLANLÆGNINGSSTUDERENDE I DANMARK, NORGE, SVERIGE OG STORBRITANNIEN.

COWI Try giver dig en enestående mulighed for at afprøve livet i en international rådgivende ingeniørvirksomhed. I løbet af sommeren deler vi ideer og viden, mens vi sammen udvikler løsninger til fremtidens bæredygtige samfund. Du arbejder på nogle af vores ambitiøse projekter og får praktisk erfaring inden for dit felt. Og for at sikre, at du udvikler dig mest muligt fagligt og personligt, får du en mentor, der guider og hjælper dig i dit daglige arbejde. 

FAKTA OM COWI TRY:

  • COWI Try er vores sommerjobprogram for studerende i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien.

  • Sommerjobbet er betalt.

  • Du bruger 70 procent af din tid på at arbejde på projekter i vores forretning.

  • Du bruger 30 procent af din tid på COWI Try Innovationsprojektet, hvor du sammen med dit team udvikler idéer til nyskabende og bæredygtige løsninger.

  • Du får tilknyttet en mentor, der hjælper dig med dine opgaver og besvarer dine spørgsmål.

COWI TRY INNOVATIONSPROJEKTET

Når du ikke arbejder i vores forretning, tager du del i COWI Try Innovationsprojektet. Sammen med dit team arbejder du på tværs af grænser og fagområder på at udvikle nytænkende løsninger til ét af vores prestigeprojekter. Herigennem styrker du både dine projektledelses- og samarbejdsevner, samtidig med at du udvider dit netværk med internationale kontakter, du kan få gavn af senere i din karriere.

I 2019 udviklede COWI Try-deltagerne løsninger til Holmene, udvidelsen af industriområdet Avedøre Holme syd for København. Holmene spås til at blive ét af Nordeuropas største, grønneste og mest innovative industriområder. Deltagerne arbejdede blandt andet på koncepter til bæredygtig opførelse af området, klimabeskyttelse, kollektiv ressourceudnyttelse og produktion af grøn energi.

Mød nogle af COWI Try-deltagerne her, og hør hvad de fik ud af at arbejde på COWI Try Innovationsprojektet.

"COWI Try er en unik mulighed for at arbejde med de førende områder indenfor moderne og grøn teknologi. I løbet af sommeren fik jeg et godt indblik i den nyeste udvikling indenfor mit eget område. Men det allerbedste ved COWI Try var at få indsigt i, hvordan de øvrige ingeniørdiscipliner pejler sig ind på fremtiden."
Oda Kristine Grifftun, Oslo Studerer energi og miljø på Bygg- og konstruksjonsteknikk på Oslomet