Digitale løsninger til danske, norske og grønlandske kommuner

COWI har udviklet e-Plan produktfamilien. Dette er et webbaseret værktøj, skræddersyet til produktion og formidling af digitale planer. Med e-Plan bliver planerne lettilgængelige, dynamiske og brugervenlige.

E-Plan produktfamilien giver blandt andet mulighed for individuelt udformede løsninger, der ved hjælp af GIS gør det nemt for brugerne at søge informationer om specifikke ejendomme. Systemerne indeholder også debat- og høringsfunktioner, der styrker borgerinddragelsen, blandt andet i forbindelse med kommuneplaner, lokalplaner, trafikplaner, vandforsyningsplaner og andre sektorplaner.

Flere kommuner har allerede valgt at bruge e-Plan produktfamilien til for eksempel grundsalg, ledelsesinformationssystemer og planer for spildevand og vandforsyning. Derudover anvendes e-Plan også til avancerede webbaserede spørgeskemaundersøgelser, herunder skolevejsanalyse til at forbedre trafiksikkerheden omkring skoler.

E-Plan produktfamilien indeholder et webGIS modul, som er baseret på Open Source. WebGIS systemet giver muligheder for dynamiske kort, søgemuligheder såsom "Hvilke planer gælder for mig" samt dataredigering i kundernes produktionsmiljø.

Info om projektet

Lokation:
Danmark, Norge og Grønland

Kunde:
Ca. 40 danske og grønlandske kommuner

Projektperiode:
2007 -

COWI ydelser:

Kontakt

Mikkel Kappel
Chief Project Manager
Transport Planning, Denmark

Tel: +45 56407923

COWI-PROJEKTER I HELE VERDEN