Arkitema Architects får ny topchef

16.12.2019

Oven på en veloverstået integration af Arkitema Architects og COWI skifter arkitektfirmaet topchef.

Thomas Kveiborg overtager rollen som administrerende direktør i Arkitema Architects, da Peter Hartmann Berg efter 11 år som øverste chef, træder tilbage.

"Integrationen af Arkitema Architects i COWI er forløbet hurtigt og effektivt. Jeg har derfor haft en dialog med Peter Hartmann Berg om, hvad der skulle være næste skridt for Arkitema Architects og ham selv, og vi blev enige om, at der var brug for en ny topchef. En der kan udvikle og implementere en langsigtet plan for, hvordan Arkitema Architects udvikler sig kommercielt, så vi får en større markedsandel i Skandinavien", siger Lars-Peter Søbye, Group CEO COWI og bestyrelsesformand i Arkitema Architects.

Arkitema Architects har været en del af COWI siden januar 2019. I løbet af det første år har COWI og Arkitema Architects til sammen vundet projekter for omkring en halv milliard kroner.

"Vi er yderst tilfredse med den lovende start, vores samarbejde har fået. Det viser tydeligt, hvordan markedet efterspørger integrerede løsninger, både inden for nybyggeri, renovering og byudvikling. Fremadrettet vil vi videreudvikle vores løsninger, hvor vi kombinerer vores unikke evner inden for arkitekt- og ingeniørfaget", uddyber Lars-Peter Søbye.

Thomas Kveiborg har hidtil været COO i Arkitema Architects, hvor han har arbejdet i siden 2018.

"Thomas har været en del af integrationsholdet og blandt andet drivkraften bag planerne for, hvordan vi er gået til markedet med vores nye partnerskab. Desuden kender han Arkitema Architects ned i detaljen efter at have siddet med det operationelle ansvar. Han er således klædt godt på til at overtage det overordnede ansvar og sikre, at Arkitema Architects vokser", siger Lars-Peter Søbye og tilføjer:

"Jeg vil samtidig også sige en stor tak til Peter for indsatsen og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden".

OM Thomas Kveiborg

Thomas Kveiborg er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Siden 2018 har han været ansat i Arkitema Architects som COO (produktionsdirektør). Han har dog tilbragt det meste af sin karriere hos Rambøll, hvor han har haft en række lederstillinger, blandt andet som Executive Director for Rambøll Management Consulting og Rambøll Environment and Health. Thomas Kveiborg har stadig kontakt med det akademiske miljø, idet han siden 2005 har fungeret som censor på statskundskab på både Københavns og Aarhus Universitet.

 

Kontakt

Søren Kragh Pedersen
Head of Group PA & PR
Communication, Denmark

Tel: +45 2025 7018