CORONAVIRUS: VI SKAL PASSE PÅ HINANDEN OG SAMTIDIG HOLDE HJULENE I GANG

16.03.2020

Verdenssamfundet står midt i en krise. Ikke mindst i Danmark, hvor udviklingen er gået stærkt de seneste dage, og hvor regeringen har taget en række drastiske, men nødvendige, tiltag for at forsinke virusspredningen. COWI tager situationen særdeles alvorligt; Vi gør alt, vi kan, for at passe på vores medarbejdere og kunder - samtidig med, at vi stræber efter at holde hjulene i gang og understøtte Danmarks vækst. 

Alle dele af samfundet påvirkes af udbruddet af Coronavirus, herunder regeringens omfattende tiltag for at forsinke spredningen. Det gælder også COWI, der vil gøre alt, vi kan, for at bidrage til, at vi som samfund kommer bedst muligt igennem krisen. 

Stor andel medarbejdere kan arbejde hjemmefra

Rasmus Ødum, Group Chief Operating Officer i COWI:

”Den nuværende situation er alvorlig. I COWI gør vi, som andre virksomheder, alt, hvad vi kan, for at passe på hinanden og minimere spredningen af Covid-19; Vi har sørget for et teknisk set up, der gør, at en stor del af vores medarbejdere nu har mulighed for at arbejde hjemmefra og i videst muligt omfang opretholde et normalt arbejdsflow. Desuden afholdes møder via Skype."

Projekter fortsætter i videst muligt omfang

Herudover er COWI i kontakt med sine kunder for at høre, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dem i en usikker og svær situation. 

”Regeringen har gjort det meget klart, at virksomhederne har et ansvar for at holde de økonomiske hjul i gang og fortsat skabe den vækst, samfundet har behov for. Vi skal gøre vores for at afbøde de samfundsøkonomiske konsekvenser af udbruddet af Coronavirus. Derfor arbejder vi også på højtryk for at finde de bedste måder, hvor vi tilgodeser vores medarbejderes helbred og trivsel samtidig med, at vi kan fortsætte vores projekter, der er væsentlige for Danmarks fortsatte udvikling", afslutter Rasmus Ødum.

COWI følger situationens udvikling minutiøst og handler i henhold til anbefalingerne fra Sundhedsmyndighederne og Regeringen.


Kontakt

Søren Kragh Pedersen
Head of Group PA & PR
Communication, Denmark

Tel: +45 2025 7018