COWI opnår ISO-certificering på arbejdsmiljø

03.11.2020

COWI i Danmark har opnået den officielle ISO 45001-certificering på arbejdsmiljø. Det er resultatet af en målrettet indsats, hvor vi samtidig forpligter os til kontinuerligt at udvikle og forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Det internationale certificeringsselskab DNV-GL har i september gennemført ekstern audit på arbejdsmiljøområdet på flere af COWIs lokationer i Danmark. Den eksterne audit har nu udmøntet sig i en ISO 45001-certificering. Udover at certificeringen er en indikator på et godt arbejdsmiljø, rummer den også en forpligtelse til, at vi i COWI kontinuerligt arbejder med at udvikle og forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Det gode arbejdsmiljø er en top-prioritet

Siden 2018 har vi i COWI arbejdet målrettet med at opnå den officielle ISO-certificering på arbejdsmiljøområdet. Blandt andet er en række procedurer og værktøjer indenfor arbejdsmiljø blevet udviklet og rullet ud i hele COWI Danmark, som spænder fra håndtering af stress blandt medarbejdere, procedurer for en forbedret sikkerhed, og når COWIs medarbejdere udfører til- og eftersyn til initiativer rettet mod at forbedre indeklimaet på vores kontorer.

Målet er certificering af hele COWI-koncernen

COWI er nu ISO 45001-certificeret i Danmark, Storbritannien og Sverige. Ambitionen er, at hele COWI-koncernen skal certificeres. Derfor er det besluttet, at næste skridt er certificering i Norge og Indien.

Kontakt

Camilla Louise Ransfort
OH&S Director
Danish Operations, Denmark

Tel: +45 56404714