Mød president og CEO, Lars-Peter Søbye

Lars-Peter Søbye

Med afsæt i en uddannelse som civilingeniør fra Aalborg Universitet har Lars-Peter Søbye haft en lang karriere i koncernen.

Lars-Peter Søbye har været en del af COWIs ledelse siden 1993 både lokalt og internationalt. Fra 1997–2000 var han udstationeret i Oman.

I 2005 blev han udnævnt som executive vice president for COWI Danmark, og han var en af de drivende kræfter bag implementeringen af den danske del af koncernens Strategy 2010, som fokuserede på medarbejderinvolvering og udvikling af kunderelationer og rådgivningsprocesser.

COWIs bestyrelse udnævnte Lars-Peter Søbye til president, CEO i 2008, og han har siden fokuseret på at videreudvikle koncernens internationale forretning.

Lars-Peter Søbye er formand for Dansk Industri (DI), DI Global Talent, medlem af Foreign Economic Forum og medlem af Business Policy Committee.

Derudover er han formand for bestyrelsen i BLOXHUB, et netværk for bæredygtig byudvikling, og formand for Dansk Industri. Han har også være ambassadør for Women in Leadership.