Erfaren projektleder inden for afløbsteknik, Vand og natur, Ringsted (30559)

Ansøgningsfrist: 30/06/2019 - Denmark - Sted: Ringsted - Water

Har du erfaring med afløbsteknik og projektledelse? Vi søger lige nu en dedikeret kollega til spændende projekter inden for afløbsområdet. Hvis det er dig, så læs endelig videre.

COWI er i gang med mange spændende projekter inden for afløbsområdet, hvor bl.a. håndtering af regnvand og klimatilpasning er en central udfordring. Vi arbejder på nogle af de mest højaktuelle og innovative projekter i branchen, f.eks. projektering af store skybrudstunneller, nye vandværker for HOFOR samt flere store skandinaviske projekter. Vores tilgang til projekterne er tværfaglig. Der er mange grænseflader, som skal koordineres samt helhedsløsninger, der skal udvikles og realiseres.

Du vil blive en del af en afdeling med ca. 160 kollegaer fordelt på kontorer rundt i Danmark med base på vores kontor i Ringsted. Som projektleder vil du referere til sektionslederen for området, Mette Helms, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine kollegaer, projekter og kunder.

PROJEKTLEDER MED FOKUS PÅ TVÆRFAGLIGHED OG SAMARBEJDE
Som afløbsingeniør hos os kommer du til at arbejde med f.eks. kloakfornyelse, separatkloakering, byggemodninger og infrastruktur samt renovering af bygværker, bassiner og pumpestationer.  

Du vil komme til at arbejde med projektering, modellering, udbud og tilsyn, så det vil være en fordel, hvis du har erfaring med disse områder. Dine faglige kompetencer favner også:

  • Du er teknisk velfunderet og har god hydraulisk forståelse
  • Du har erfaring med projektledelse og evner at overskue komplekse processer inden for alle former for vandhåndtering og klimatilpasning.
  • Du har erfaring med CAD-projekteringsværktøjer, og gerne BIM.

DIN FAGLIGHED SKABER VÆRDI 
Du er uddannet som ingeniør inden for vand og miljø eller tilsvarende, og du brænder for at arbejde inden for afløbsområdet og har en del års erfaring.

Herudover, kan du nikke genkendende til følgende:

  • Du er resultatorienteret med fokus på høj kvalitet
  • Du er god til at etablere interne relationer
  • Du er fagligt stolt og har ambition om at være blandt de bedste
  • Du har markedsforståelse og gode samarbejdsevner
  • Du har gode kommunikative egenskaber på både dansk og engelsk.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.

Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold og fleksible personalegoder.

Vi har et godt, socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.

Du får også rig mulighed for at påvirke din egen arbejdssituation, ligesom målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder også følger med jobbet.

Hos COWI vil du opleve, at vi har fokus på verdensmålene for bæredygtig udvikling med særlig fokus på mål 6, 7, 9, 11 og 13.

Gennem dit daglige arbejde på projekterne vil du særligt bidrage til opfyldelsen af delmål 13.1 "Styrke modstandskraft og tilpasningsevne til klimarelaterede risici og naturkatastrofer i alle lande"

INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Mette Helms
Sektionsleder
Afløbsteknik, forsyninger 
Tlf: 5640 3190

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.