Nyheder og presse

Pressekontakt

Charlotte Holm

Group media relations manager 
Group communication, Danmark

Tel: +45 56401989, Mob: +45 41761989
chhm@cowi.com

Find andre pressekontakter her

Om COWI

Alle fakta
Download pdf

Seneste nyheder

Om COWI Nyheder
Strategisk opkøb viser sin værdi for COWI

Opkøbet af Arkitema Architects den 4. januar 2019 har resulteret i nye opgaver og en øget omsætning i første halvår af 2019. Ordrebogen er i det hele taget solid, og fortsat urbanisering samt energi- og klimatiltag driver i høj grad efterspørgslen på COWIs ydelser. Virksomheden har derfor et relativt positivt syn på sin egen fremtid trods et udfordrende halvår på indtjeningssiden og mørke skyer i verdensøkonomiens horisont.

Affald og genanvendelse Nyheder
200,000 tons affald om året skal omdannes til energi på Malta

I takt med øget velstand og et stigende antal turister er mængden af affald på Malta taget væsentligt til. Derfor har den maltesiske regering besluttet at anlægge et moderne og energieffektivt affalds-forbrændingsanlæg med en forventet kapacitet på ca. 200.000 tons affald årligt. COWI er bygherre-rådgiver på det prestigefyldte projekt.

Affald og genanvendelse Nyheder
Eksotiske bounty-øer drukner I affald

Affald bliver et stadig større problem på populære rejsemål som Seychellerne, Mauritius og Marshalløerne som følge af højere velstand og øget turisme. COWI er rådgiver på udviklingen af løsninger, som kan vise vejen til en bæredygtig håndtering af affaldet i de eksotiske men sårbare øsamfund, hvor både manglen på basal infrastruktur, ressourcer og plads er en udfordring.

Klimaforandringer Nyheder
Studerende skal udvikle innovative klimaløsninger for Holmene

I COWIs sommerjob-program 'COWI Try' skal 34 studerende fra Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien være med til at udvikle innovative klimaløsninger for et af de aktuelt største byudviklingsprojekter i Nordeuropa; 'Holmene' på industriområdet Avedøre Holme. COWI bruger programmet til at spotte kommende talenter og ser samtidig frem til, sammen med Hvidovre Kommune, at udforske potentialet for nye, kreative løsninger.

Byggeri Nyheder
Ti globale tech-startups klar til at accelerere byudviklingen i Danmark

Ti danske og internationale startups er nu udvalgt af COWI, EWII, VKR Holding/VELUX og Realdania i det danske innovations og acceleratorprogram Urbantech.

Kystbeskyttelse Nyheder
Ny kystsikring beskytter Anholts dyrebare kystlinje

Øboerne og de mange turister, der besøger den dejlige ø Anholt, kan se frem til en sommer med forbedrede strandforhold og en mere sikker kystvej. Den nye kystsikring er på plads og vil sammen med strandfodring mindske erosionen og beskytte kysten mange år frem i tiden.

Jernbaner Nyheder
Største jernbaneprojekt i over 60 år klar til indvielse

I dag, den 31. maj 2019, indvier Banedanmark den første højhastighedsbane i Danmark; Den nye bane København-Ringsted. Der er tale om det største jernbaneprojekt i over 60 år, og COWI har været med som rådgiver fra den spæde start i 2010 – både over og under jorden.

Jernbaner Nyheder
Hovedstadsområdets nye vartegn for offentlig transport åbner

I dag indvies det trafikale centrum Køge Nord Station, en spektakulær gangbro, station og parkområde, som både er et signifikant knudepunkt for grøn mobilitet og et unikt eksempel på dansk arkitekt- og ingeniørkunst. Køge Nord Station er tegnet af arkitekt-teamet COBE og DISSING+WEITLING architecture med COWI som teknisk rådgiver.

Areal- og ejendomsudvikling Nyheder
Startskuddet er givet til Lynetteholmen

By & Havn har valgt teknisk rådgiver og VVM-rådgiver i forbindelse med arbejdet med etableringen af Lynetteholmen: COWI skal stå for den tekniske rådgivning, mens Rambøll skal foretage VVM-udredningen.

Byggeri Nyheder
Cloudbaseret IT-platform baner vejen for energieffektive bygninger og bedre indeklima

Anvendelsen af data og digitalisering rummer et stort potentiale for udviklingen af smarte-re, grønnere byer. En ny cloudbaseret IT-platform skal nu gøre det muligt at fjerndiagno-sticere bygningers drift og identificere potentialet for energibesparelser og forbedring af indeklima. COWI og IC-Meter udvikler løsningen med midler fra Energistyrelsen.

Bæredygtighed Nyheder
Visionen om en bæredygtig by ved vandet er et skridt tættere på at gå i opfyldelse i Randers

I starten af april 2019 gav Randers Borgmester Torben Hansen startskuddet til en intensiv proces hvor tre teams, udvalgt af Randers Kommune og Realdania, over de næste 3 måneder skal deltage i en parallelkonkurrence om at skabe en udviklingsplan for Randers bymidte, i projektet Byen til Vandet. COWI er med som en del af TEAM Vandkunsten, og skal sikre at klimasikring, infrastruktur og økonomi er tænkt med fra start.

Bæredygtighed Nyheder
Nyt værktøj skal sætte skub i bæredygtig udvikling

FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget i 2015 og er i høj grad blevet en vision som lande, virksomheder og institutioner har taget til sig og ønsker at arbejde med. Et nyt værktøj til måling af løsningers bæredygtighedseffekt skal være med til at sætte handling bag de mange gode intentioner i arbejdet.

Bæredygtighed Nyheder
Sydhavn Genbrugscenter vinder Bæredygtig Beton Prisen

Sydhavn Genbrugscenter i København vinder Bæredygtig Beton Prisen. Sydhavn Genbrugscenter får prisen for at gå meget længere med genbrugsbeton end hidtil set - og dermed er byggeriet særlig bæredygtigt. Hele 40 procent af betonen er genanvendt beton, der stammer fra en tidligere skorsten på Amagerværket. Det er fem gange mere end den hidtidige standard for brug af genbrugsbeton.

Energi Nyheder
Boligblokke i Trige tester fremtidens grønne energisystemer

Et af Nordeuropas største, grønne smart city projekter løber i øjeblikket af stablen i Aarhus. Omdrejningspunktet er en almen boligbebyggelse i Trige som netop nu er ved at blive energirenoveret og klargjort til at blive udstyret med helt nye, intelligente energisystemer, der skal bringe Aarhus tættere på målet om en klimaneutral kommune i 2030. En helt ny type PVT-solpaneler kan producere tre gange så meget energi som traditionelle solpaneler.

Bæredygtighed Nyheder
Blockchain-teknologi skal gøre kaffebranche mere transparent

Kan den samme teknologi som driver Bitcoin og andre kryptovalutaer skabe en mere bæredygtig og transparent kaffebranche? Det skal projektleder Asger Strange Olesen undersøge med støtte fra COWIfonden og i samarbejde med bl.a. Københavns Universitet. Perspektivet er intet mindre end en omvæltning af verdenshandlen med råvarer.

Areal- og ejendomsudvikling Nyheder
Strategisk partnerskab HJEM har underskrevet stor rammeaftale med fsb

Boligselskabet fsb har valgt at indgå aftale med et partnerskab bestående af NCC, RUBOW arkitekter, NCC Engineering, COWI, og Smith Innovation, og med BM Byggeindustri som leverandør. Den fireårige rammeaftale med en samlet værdi af 2,4 mia. kroner blev underskrevet tirsdag eftermiddag.

Lufthavne Nyheder
'Co-creation' skal skabe lufthavnens nye terminal

Aarsleff, COWI, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Zeso Architects skal tegne, planlægge og projektere den 80.000 m2 store udvidelse af Københavns Lufthavn. Byggeriet er en del af den historisk store udvidelse, der skal skabe plads til 40 millioner pas-sagerer årligt.

Om COWI Nyheder
Indkaldelse til generalforsamling 2019 i COWI Holding A/S

Den ordinære generalforsamling i COWI Holding A/S afholdes torsdag den 28. marts 2019 kl. 15:30 i kantinen hos COWI, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Om COWI Nyheder
COWI vokser i kernemarkeder og øger bundlinjen markant

Takket være en række strategiske tiltag øger COWI omsætningen for 15. år i træk og løfter indtjeningen markant. En solid ordrebog, stærke kunderelationer og opkøbet af Arkitema Architects skaber forventninger om yderligere vækst.

Bæredygtighed Nyheder
Branchefolk: Bæredygtighed skal være et tildelingskriterium i udbud

Det kræver nye udbudsmodeller at komme nærmere en realisering af FN's Verdensmål. Modeller der går på tværs af faggrænser og indtænker bæredygtighed som et konkurrenceparameter. Det var en af konklusionerne, da DTU og COWI i sidste uge afholdt workshop om integrering af verdensmål i udbud. Nogle kommuner er allerede godt på vej.

Affald og genanvendelse Nyheder
Innovativ anvendelse af betonaffald baner vejen til bæredygtighedspris

Sydhavn Genbrugscenter er sluppet gennem nåleøjet og er blevet nomineret til Bæredygtig Beton Prisen 2019. Nomineringen sker på baggrund af den udbredte anvendelse af betonaffald som er tænkt ind i opførelsen af genbrugscenteret som nyt, bæredygtigt beton.

Om COWI Nyheder
10 nye anbefalinger skal gøre de grønne danske virksomheder endnu stærkere

Regeringen har i dag modtaget anbefalingerne fra Vækstteam for grøn energi- og miljøteknologi, hvor COWI CEO Lars-Peter Søbye er formand. Anbefalingerne skal skabe grundlaget for, at danske virksomheder fortsat vil være globalt førende i at levere ressourceeffektive grønne løsninger. Vækstteamet peger blandt andet på, at mere digitalisering, test og demonstration er vejen frem.

Om COWI Nyheder
Ordinær generalforsamling i COWI Holding A/S – foreløbig dagsorden

Den ordinære generalforsamling afholdes: Torsdag den 28. marts 2019 kl. 15.30 Kantinen, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby

Areal- og ejendomsudvikling Nyheder
COWI med til at udvikle vision for et af Nordeuropas største erhvervsområder

Regeringen og Hvidovre Kommune lancerer i dag et af Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområder: Holmene. COWI har bidraget til at udvikle visionen for det massive byudviklingsprojekt.

Broer Nyheder
Broer kan sagtens være smukke

I denne weekend åbnede den enestående bro, Hålogaland, i Norge. Broen er et levende bevis på et princip, som de fleste arkitekter og ingeniører er enige om: Selv om broer skal være funktionelle, sikre og holdbare, kan de godt være elegante og smukke. Når det gøres rigtigt, bliver broer et symbol for deres placering. Udføres de forkert, er broer som graffiti - et grimt ar på vores byer.

Om COWI Nyheder
COWI indgår aftale om at købe Arkitema Architects og rykker op i toppen af den nordiske superliga

COWI har indgået en aftale om at købe Danmarks største arkitektvirksomhed for et trecifret millionbeløb. Målet er at levere endnu bedre, smukkere og mere sammenhængende løsninger inden for byudvikling, liveability, klima og bæredygtighed.

Om COWI Nyheder
COWI udvider i USA for at møde hastigt voksende havvindmøllemarked

COWI udvider markant i USA bl.a. i forbindelse med sin rolle som rådgiver på Vineyard Wind i Massachusetts – det første store offshore vindenergiprojekt i USA. Projektet er en del af en større plan om at opføre 10 gigawatt-havvindmølleparker på den amerikanske østkyst.

Byggeri Nyheder
Blox team vinder Dansk Stålpris

COWI har vundet Dansk Stålpris 2018 for sin præstation i forbindelse med stålbyggeriet, BLOX. Byggeriet består af 4500 tons stål og skiller sig ud med sit unikke udseende, bl.a. ved at stålet stråler gennem bygningens arkitektur.

Planlægning Nyheder
Investorer går nye veje for at sikre høje afkast på boliginvesteringer

Investorer går nye veje for at opnå høje afkast på boliginvesteringer: Fokuser øget på de mellemstore byer, bæredygtigt byggeri samt blandede boligtyper. Dét viser en ny kvalitativ undersøgelse blandt toneangivende investorer i Danmark. Enkelte investorer er også klar til at investere i socialt udsatte områder - men langt de fleste tøver.

Om COWI Nyheder
COWI har bidraget til Fyns udvikling i 50 år

Den 1. november 2018 er det præcis 50 år siden, at COWI åbnede sit første kontor på Fyn i en villa i Svend-borg. Det var dengang ingeniørerne tegnede med passer og blyant. Værktøjerne er siden blevet skiftet ud med droner og 3D programmer.

Vindenergi Nyheder
Big data skal være med til at afgøre optimal placering af nye havvindmølleparker

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet har netop offentlig-gjort de fire områder, der skal screenes som mulige placerin-ger for tre nye havvindmølleparker i Danmark. COWI skal bi-drage med en analyse af den optimale placering af parkerne.

Trafik og transportplanlægning Nyheder
Danmarks første BRT skal give løft til Aalborgs byudvikling

Aalborg Kommunes nye BRT (bus rapid transit) forbindelse skal være med til at løfte byen og understøtte byens fortsatte byudvikling. Den nye forbindelse forventes at stå klar i 2023. COWI skal som rådgiver bistå Aalborg Kommune i projekteringen af den nye forbindelse.

Energi Nyheder
COWI lander tre store kontrakter på Baltic Pipe

COWI har netop landet tre kontrakter på det foreslåede milliardprojekt Baltic Pipe - den i alt ca. 950 km lange gasrørsledning, skal lede naturgas fra Norge til Danmark og Polen. Baltic Pipe skal være med til at øge konkurrencen på det europæiske gasmarked og sikre forsyningen i Polen og Østeuropa.

Lufthavne Nyheder
Nordic og COWI skal udvikle Islands største lufthavn

Nordic og COWI har sammen med lokale partnere vundet rammeaftalen til Isavias udvikling af Islands vigtigste lufthavn, Keflavik International Airport.

Om COWI Nyheder
COWI øger overskuddet markant, og ordrebogen boomer

COWI leverer et stærkt første halvår af 2018: Indtjeningen er øget med over 60 procent, og ordrebogen har aldrig været større. Urbaniseringen er fortsat den store driver, og rådgivningsvirksomheden har landet flere prestigeprojekter både i Skandinavien og internationalt. COWI forventer fortsat vækst trods ustabilitet på den globale politiske scene.

Om COWI Nyheder
COWI udvider sine aktiviteter i Sydøstasien

Med indvielsen af COWI Singapore PTE LTD og åbningen af et nyt kontor styrker COWI sin position i Sydøstasien.

Vindenergi Nyheder
Ny forskning skal bane vej for optimerede betonkonstruktioner

Erhvervs-PhD-studerende Jens-Christian Kragh-Poulsen kommer til at tilbringe en stor del af de næste tre år i selskab med 20 betonbjælker i en testhal på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Formålet er at lære mere om styrken af krumme betonkonstruktionsdele, der bruges i vindmøllefundamenter.

Urbanisering Nyheder
Visualisering bidrager til klimatilpasning i Malmø

I et unikt samarbejde med Lunds universitet bidrager COWI til klimatilpasningen i Malmø. Arbejdet er en del af et EU-projekt, som skal identificere løsninger efterspurgt af lokale aktører, så de kan nå forskellige mål såsom reduceret risiko for oversvømmelse og øget trivsel.

Viden
Planlægning Nyheder
Innovativ byudvikling sætter skub i den fjerde industrielle revolution

Innovationsdistrikter er spirende global trend inden for byudvikling for at skabe tværfaglige smeltedigler af mennesker og discipliner. Den amerikanske ekspert inden for innovationsdistrikter, Julie Wagner, lagde for nylig vejen forbi COWI for at tale om fænomenet og dets forudsætninger.

Kommercielt byggeri Nyheder
LEGO House er finalist i kampen om Danmarks bedste "feel good" design

Siden indvielsen i september har priserne for det unikke, nye landemærke i Billund, LEGO House, stået i kø. COWI var rådgivende ingeniør bag LEGO projektet, som nu er blandt finalisterne ved Danish Design Award i kategorien: "Feel good".

Broer Nyheder
Tidligere ceo modtager pris for sit livsværk inden for bygge- og anlægsbranchen

Fra CERN i Schweiz til Storebæltsforbindelsen i Danmark har tidligere CEO i COWI, Klaus Ostenfeld, sat sit præg på mange store konstruktioner i løbet af sine mere end 40 år hos COWI. I sidste uge fik han tildelt den årlige Prix Albert Caquot-pris af den franske Association of Civil Engineering.

Byggeri Nyheder
COWI styrker sin position i Stockholm

COWI har taget endnu et skridt for at styrke sin position i Stockholm og inden for installations- og energisegmentet ved at opkøbe VVS-konsulentvirksomheden PB Teknik AB. COWI har gennem de seneste år næsten fordoblet sine virksomhed i Stockholm.

Bæredygtighed Nyheder
Ny metode til bæredygtig vandrensning tager form

En ny bæredygtig metode til behandling af kontamineret grundvand tager form i en ph.d. i COWIs afdeling for affald og forurenede grunde.

Urbanisering Nyheder
COWI er klar til at hjælpe med at løfte de mest udsatte boligområder

Stengårdsvej i Esbjerg er blandt landets mest belastede boligområder. Sammen med et stærkt team af byplanlæggere, arkitekter og eksperter inden for det boligsociale område, skal COWI lave en udviklingsplan, der kan løfte kvarteret og gøre det attraktivt for investorer og nye beboere.

Vindenergi Nyheder
Et nyt projekt forsøger at optimere design af havvindmøller

For at holde gang i processen og opfylde EUs mål for vedvarende energi er det vigtigt at blive ved med at lede efter måder, hvorpå man kan optimere de metoder, der bruges til at skabe vindenergi. Ingeniør Joye Velarde er på sagen.

Om COWI Nyheder
Indkaldelse til generalforsamling 2018 i COWI Holding A/S

Den ordinære generalforsamling i COWI Holding A/S afholdes torsdag den 22. marts 2018 kl. 15:30 i kantinen hos COWI, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Om COWI Nyheder
COWI genererer bedste driftsresultat og ordrebog nogensinde

COWI kan se tilbage på et succesfuldt 2017 med de bedste driftsresultater og den stærkeste ordrebog nogensinde. En gunstig opkøbsposition og en styrket tilstedeværelse i Sydøstasien er med til at understøtte forventningen om yderligere vækst frem mod 2020.

Mapping og geo services Nyheder
Det største europæiske kortlægningsprojekt blive snart sat i gang

For at optimere forvaltningen og udviklingen af skovene, som er en vigtig bidragyder til den svenske økonomi, har de svenske myndigheder bedt COWI om at levere opdaterede laserdata over et areal på 400.000 km². Kortlægningsprojektet vil være det største af sin art i Europa.

Tunneler Nyheder
Londons nye energimotorvej er åbnet

Londons nye energimotorvej, London Power Tunnels, er officielt åbnet. Projektet, der beløber sig til 1 mia. GBP, går ud på at skabe et nyt netværk af 32 km tunneler til føring af over 200 km højspændingskabler rundt i London.

Digitalisering og teknologi Nyheder
‘Førerløs’ transportmodel skal udvikles i Oslo

COWI har vundet en kontrakt, der går ud på at undersøge ‘Nye teknologiske tendenser og deres indvirkning på mobiliteten’. Fokus er i første omgang på de muligheder for mobilitet i Oslo, der ligger i de nyeste teknologiske tendenser og indfasningen af førerløse køretøjer.

Byggeri Nyheder
Stockholms hovedbanegård – en ny ”high performer” inden for bæredygtighed

Over 200.000 besøgende passerer hver dag gennem Stockholms hovedbanegård. Den 150 år gamle bygning er ikke kun et af de mest besøgte steder i Norden. Den er nu også blevet bedømt og certificeret som en ”high performer” inden for bæredygtighed i henhold til det internationale ”BREEAM In-Use’-system.

Nyheder
Ordinær generalforsamling i COWI Holding A/S – foreløbig dagsorden

Den ordinære generalforsamling i COWI Holding A/S afholdes torsdag den 22. marts 2018 kl. 15:30 i kantinen hos COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Industri Nyheder
Virksomheder skal være centrale aktører i den grønne omstilling

I sidste uge var omkring 100 erhvervsfolk og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt samlet hos COWI i Lyngby for at debattere, hvordan erhvervslivet kan bidrage aktivt til en omkostningseffektiv, grøn omstilling, og hvilke rammebetingelser der skal til for at fastholde Danmark som foregangsland og international, grøn supermagt.

Broer Nyheder
COWI rykker op på ENR-ranglisten takket være ny rekordbro

COWI har vundet kontrakten for detailprojektering af en rekordlang hængebro tværs over Dardanellerstrædet nær Canakkale i det vestlige Tyrkiet.

Digitalisering og teknologi Nyheder
Videofilm gør parkering lettere

Et nyt intelligent parkeringskoncept kan gøre livet lettere for parkeringspladsejere og bilister i byerne. Med en videofilm og en intelligent computer er fremtidens parkeringsløsning kommet.

Mapping og geo services Nyheder
Nye metoder til at mindske risici for skader på bygninger i forbindelse med anlæggelse af tunneler

​Grundvand, der trænger ind i bygningsværker under jorden, f.eks. tunneler og skakte, kan forårsage et fald i poretrykket i ler, hvilket resulterer i sammenskridning med potentielt alvorlige skader på bygninger til følge. Ny forskning skaber bedre værktøjer til at minimere risiciene.

Vand Nyheder
Nyt sluseanlæg stormflodssikrer Frederiksværk

Stormfloden Bodil oversvømmede store dele af Frederiksværk i 2013. Det havde store økonomiske konsekvenser for borgere og virksomheder. Ny højvandssluse skal forhindre en gentagelse og har allerede stået sin prøve.

Broer Nyheder
Broekspert: De mindste designaspekter er de mest tilfredsstillende

Destructor Bridge i Bath vandt en pris som 'et fremragende eksempel på et vellykket brodesign' ved den prestigefyldte Structural Awards-ceremoni i Storbritannien

Energi Nyheder
Byområde vil blive opvarmet med overskudsvarme fra laboratorier

Nyt byområde vil blive opvarmet med overskudsvarme fra laboratorier

Broer Nyheder
190-tons broløft er det tekniske klimaks

Et kæmpestort, 190 tons tungt og 40 meter langt brosegment til Køge Nord Station blev løftet på plads.

Urbanisering Nyheder
Byudvikling skaber jobs inden for landbrug og skovbrug

Byudvikling kan skabe jobs inden for landbrug og skovbrug

Broer Nyheder
Mersey Gateway Bridge åbner for trafik

Hængebroen med de tre pyloner bliver et vartegn for hele North West-regionen, som også vil være velkendt i resten af England. Broen udgør en tiltrængt ny forbindelse over floden og skal fungere som en katalysator for vækst i regionen.

Broer Nyheder
Hålogaland-broen er Norges næstlængste hængebro

Stor milepæl nået for Norges næstlængste hængebro

Tunneler Nyheder
Abu Hamour-tunnel kåret som Global Best Project

Det internationale ingeniørmagasin Engineering News-Record har kåret tunnelen som Best Water/Wastewater Project i 2017.

Metroer Nyheder
COWI skal designe et af Skandinaviens største metroprojekter

Et joint venture mellem COWI A/S og Multiconsult ASA har vundet kontrakten om design af Fornebubanen i Norge, som skal forbinde halvøen Fornebu med Oslo.

Nyheder
Fortsat optur for COWIs vækstkurve

​​COWI fortsætter den positive udvikling i 2017 med stigende omsætning og en række nye prestigeprojekter i ordrebogen.

Hospitaler Nyheder
To hænder vil samle børn, unge og fødende kvinder

At bygge verdens bedste hospital til børn, unge og deres familier.

Bæredygtighed Nyheder
Fosforgenvindingsanlæg kan mindske presset på knappe ressourcer

Fosforgenvindingsanlæg kan mindske presset på knappe ressourcer

Lufthavne Nyheder
Sprængte fjelde leverer sten til nye landingsbaner i Grønland

Sprængte fjelde leverer sten til nye landingsbaner i Grønland

Nyheder
Studerende går direkte fra sommerjob til fastansættelse

Studerende går direkte fra sommerjob til fastansættelse

Fjernvarme og -køling Nyheder
COWI vinder stor ordre for kinesisk energimastodont

COWI vinder stor ordre for kinesisk energimastodont

Vandressourcer Nyheder
Ny vandledning er en langdistanceløber

Ny vandledning er en langdistanceløber

Miljø Nyheder
Miljøundersøgelser skal afgøre ny havmølleparks placering

Nu begynder COWIs miljøkonsekvensvurdering af en mulig havmøllepark i farvandet mellem Lavensby Strand på Als og Helnæs på Fyn.

Broer Nyheder
To COWI-broer med i opløbet til Structural Awards

To COWI-broer med i opløbet til Structural Awards

Energi fra biomasse og affald Nyheder
IFC og COWI udgiver vejledning i at omdanne biomasse til energi

IFC og COWI udgiver vejledning i at omdanne biomasse til energi

Om COWI Nyheder
Ny direktør mestrer kompleksiteten i COWIs gigantiske projekter

Michael Bindseil skal stå i spidsen for godt 2600 ingeniører, miljøeksperter, økonomer m.fl. som ny direktør i COWIs Business Line Denmark.

Trafik og transportplanlægning Nyheder
Trafiksikkerhed

Analyse af luftvideodata kan forbedre trafiksikkerheden

Energi Nyheder
Energilagring i saltvandsceller kan nedbringe CO₂-udledning

Energi lagret i saltvandsceller betyder, at kølesystemerne i Bergen Lufthavn i Norge kan køre i flere dage uden strøm. Den nye lagringsmetode kan forandre køleindustrien, mener civilingeniør Rune Teigland, COWI.

Nyheder
Elliott Bay Seawall vinder to Excellence in Concrete-priser

Elliott Bay Seawall vinder to Excellence in Concrete-priser

Nyheder
Dansk-svensk samarbejde

Kongelig blåstempling af dansk-svensk samarbejde

Tunneler Nyheder
COWI vinder projekt i One Belt One Road

COWI vinder projekt i One Belt One Road

Digitalisering og teknologi Nyheder
3D-projektering revolutionerer byernes vandafledning

3D-projektering revolutionerer byernes vandafledning

Digitalisering og teknologi Nyheder
Ny BIM-model går på tværs af fagområderne i jernbaneprojekter

Ny BIM-model går på tværs af fagområderne i jernbaneprojekter

Klimaforandringer Nyheder
Ny løsning for skybrudssikring af store bygninger

Ny løsning for skybrudssikring af store bygninger

Affald og genanvendelse Nyheder
Moderne genbrugscenter vil omdanne affald til ressourcer

Moderne genbrugscenter vil omdanne affald til ressourcer

Urbanisering Nyheder
COWI har fået til opgave at hjælpe med at udvikle et videncenter i Stockholm

COWI har fået til opgave at hjælpe med at udvikle et videncenter i Stockholm

Bæredygtighed Nyheder
Selvkørende bus er første skridt i retning af en mere intelligent og bæredygtig by

Selvkørende bus er første skridt i retning af en mere intelligent og bæredygtig by

Nyheder
Henriette Hallberg Thygesen valgt til bestyrelsen i COWI

Henriette Hallberg Thygesen valgt til bestyrelsen i COWI

Tunneler Nyheder
Ny transportkorridor skal styrke økonomien i Stockholm

Ny transportkorridor skal styrke økonomien i Stockholm

Nyheder
COWI køber Stockholm-baseret virksomhed

COWI køber Stockholm-baseret virksomhed

Energi fra biomasse og affald Nyheder
Invasive buske skal blive til energi i Namibia

Invasive buske skal blive til energi i Namibia

Klimaforandringer Nyheder
Nye værktøjer kan prissætte virksomheders klimaaftryk

Nye værktøjer kan prissætte virksomheders klimaaftryk

Kommercielt byggeri Nyheder
Lidl vinder pris for verdens grønneste nye detailbutik

Lidl vinder pris for verdens grønneste nye detailbutik

Transportknudepunkter Nyheder
COWI vinder stort togstationsprojekt i Riga

COWI vinder stort togstationsprojekt i Riga

Urbanisering Nyheder
Massive investeringer i forbedring af saniteten i større afrikanske byer

Massive investeringer i forbedring af saniteten i større afrikanske byer

Nyheder
COWI leverer betydelig vækst på top- og bundlinje

COWI leverer betydelig vækst på top- og bundlinje

Digitalisering og teknologi Nyheder
Droner klarer benarbejdet på dæmningsprojekter i Zambia

Droner klarer benarbejdet på dæmningsprojekter i Zambia

Broer Nyheder
60 meter lang gangbro bringer lokalsamfund ud af isolation

60 meter lang gangbro bringer lokalsamfund ud af isolation

Mapping og geo services Nyheder
Ny ph.d.-afhandling udvikler metode til digital kortlægning af jernbaneudstyr

Ny ph.d.-afhandling udvikler metode til digital kortlægning af jernbaneudstyr

Vand Nyheder
Ny viden viser øget risiko for stormflod fra øst

Risikoen for en stormflod fra øst er højere end hidtil vurderet. Det viser en ny statistisk analyse fra COWI og Danmarks Tekniske Universitet, udført for Metroselskabet.