Meget mere end en arbejdsplads 

I COWI tror vi på, at trivsel bidrager til at skabe resultater, og at resultater bidrager til at skabe trivsel. Derfor stræber vi efter at være den mest samarbejdende og venlige arbejdsplads i vores branche. Vi opfordrer aktivt til mangfoldighed, fællesskab og til at have det sjovt med sine kollegaer. Derudover støtter vi op om en god balance mellem arbejde, familie og fritid. 

Læs mere om vores værdier 

Udvikl din karriere

Vores projekter udvikler sig over tid, og det samme gør du. Heldigvis er det meget motiverende at udvikle nye færdigheder og opnå ny viden. Uanset din karriere eller erfaring, så opfordrer vi til at du får et mix af praktisk oplæring, feedback, sparring og formel træning. Det vigtige for os er din interesse og din motivation i forhold til at udvikle dig. På den måde kommer vi i mål sammen.

Her kan du møde nogle COWI-medarbejdere


Sammen former vi en bæredygtig verden, vi kan bo i 

I COWI er du med til at projektere og udvikle vores fremtidige verden. Uanset om du arbejder med grøn energi, brobygning, eller bylandskaber, så er du med til at forme en bæredygtig verden, som er behagelig at være i. Vi har en omfattende viden inden for bæredygtighed. Derfor har vi et særligt ansvar for at fremskynde den grønne omstilling, som er den største vækstmulighed i COWIs historie. Vi vil meget gerne have at du bliver en af os. 

Her kan du læse mere om COWIs FUTURE-NOW strategi

KOM GODT FRA START

Vil du gerne begynde din karriere i et venligt arbejdsmiljø, der prioriterer samarbejde og byder på gode muligheder for udvikling på alle planer? Her kan du møde en række medarbejdere, der alle gik fra studentermedhjælp til fastansat, og høre mere om, hvordan du kan tage første skridt i din karriere i COWI. 

Læs mere om ledige studenterjobs her.

Her kan du møde Lone, som er tidligere studentermedhjælper i COWI og som nu arbejder i "Buildings Divisions" i Lyngby: