ARKITEKTUR

Sammen med kunder og borgere skaber COWI og Arkitema bæredygtige lokalsamfund. Vores ambition er at udvikle løsninger, hvor der er fokus på mennesker samt øget trivsel og livskvalitet.

Takket være et tæt samarbejde mellem vores ingeniører og arkitekter sikrer vi, at alle elementer - fra elektriske installationer til klimatilpasning - samles i et æstetisk design fra dag 1. Vi arbejder på tværs af landegrænser og udnytter hinandens kompetencer til i fællesskab at skabe bygbare, funktionelle, bæredygtige og æstetiske projekter, der skaber værdi for både kunder og brugere. 

VORES TILGANG

Arkitema er et skandinavisk baseret arkitektfirma med mere end 650 dedikerede medarbejdere, der arbejder på tegnestuer i Danmark, Sverige og Norge. Arkitema blev grundlagt i 1969 og udspringer af kollektivisme, og her 50 år senere indeholder vores DNA stadig en medfødt opmærksomhed på livskvalitet og medmenneskelighed. Derfor skaber vi arkitektur for de mange og for det fælles bedste. Vi tror på, at vi gennem en stærk holdånd, vidensdeling og godt samarbejde kan skabe og udvikle Skandinaviens byer.

Vi har solid erfaring inden for arkitektur og ingeniørarbejde, dybe rødder i den skandinaviske byggetradition og et bredt internationalt udsyn. Vores proces starter før designfasen og fortsætter længe efter, at projektet er afsluttet. Vi sætter os ind i projektområdet, tager hensyn til samfundets og det omgivende miljøs behov og opretholder en løbende dialog med kunden, brugeren og vores partnere.

Find inspiration og meget mere ved at kigge på vores portefølje (arkitema.com)

Vores ekspertise omfatter:

  • Hospitaler
  • Boliger
  • Uddannelsesprojekter
  • Domiciler
  • Landskabspleje
  • Kulturprojekter
  • Industribyggeri

Brug nedenstående tags eller filterikonet til at filtrere de viste løsninger.

Juster resultater
Hent flere