COWIs nye regionsdirektør vil ansætte flere i Aarhus og Holstebro

17.03.2023

1. marts tiltrådte Jesper Bredgaard som ny regionsdirektør for COWI i Midtjylland. Den nye direktør vil sætte yderligere skub i COWIs kraftige vækst i regionen.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI vokser kraftigt i disse år. Den grønne omstilling kører i højeste gear, og de mange projekter har betydet travlhed i virksomheden, som må ansætte flere medarbejdere over hele verden for at følge med.

Virksomhedens midtjyske kontorer i Holstebro og Aarhus er ingen undtagelse, hvor særligt sidstnævnte de seneste år er vokset kraftigt til i dag omkring 400 ansatte – og snart kan der ikke findes plads til flere medarbejdere i de eksisterende lokaler.

Jesper Bredgaard er netop tiltrådt som ny regionsdirektør for COWI i Midtjylland. Og han har intentioner om at fortsætte væksten i regionen både forretningsmæssigt og målt på antallet af kolleger i Holstebro og Aarhus.

”COWI har allerede en stærk tilstedeværelse her i regionen, men jeg håber at kunne bidrage til endnu større synlighed lokalt. Både over for nye kunder, men også potentielle kolleger, da vi får brug for mange flere hænder og hoveder til at løfte de mange spændende opgaver, vi har foran os,” siger Jesper Bredgaard.

Jesper overtager posten fra Jasper Kyndi, som sidste år blev forfremmet til en ny rolle i COWI med ansvar for salg og kunderelationer for hele det danske marked.

“Det har været et privilegium at være regionsdirektør i Aarhus i næsten otte år. Jeg er overbevist om, at Jespers indgående kendskab til vores lokale kunder og omfattende netværk i regionen gør ham til den helt rigtige at give stafetten videre til,” siger Jasper Kyndi.

Jesper Bredgaard har mere end 20 års erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche og har tilbragt de seneste fire år af karrieren i COWI.  Privat bor han i Egå nord for Aarhus med sin kone og tre sønner. Han tiltrådte den nye stilling 1. marts. 

Kontakt

 Søren Kragh Pedersen

Søren Kragh Pedersen
Head of Group PA & PR
Communication, Denmark

Tel: +45 20257018

Kontakt

Martin Bernth
Press advisor
Communication, Denmark

Tel: +45 4176 1324